Lid worden

Wij streven in onze vereniging naar een evenwichtige verdeling tussen man, vrouw en leeftijd. Daarnaast willen we niet groter groeien dan twaalf leden. 

Een keer komen kijken
Je kunt altijd een afspraak maken om een keer op een repetitieavond te komen kijken. Je krijgt dan een indruk van de groep en de werkwijze. Je kunt een afspraak maken door te mailen met: nieuweleden@theatergroepmucato.nl

Openbare repetities
Van oktober tot april werken we aan onze avondvullende productie. Vanaf april-juni bekijken we welke nieuwe productie we het volgende seizoen gaan spelen. Dan wordt bepaald wie en hoe veel mensen in die productie mee spelen.

Wanneer je kenbaar hebt gemaakt lid te willen worden, dan wordt je uitgenodigd voor een openbare repetitieavond. Daar wordt gekeken of je qua spel en persoonlijkheid in de groep past. Ook jij kunt dan kijken of jij je prettig bij ons voelt. Soms zijn dan ook andere aspirant leden aanwezig. Als dat zo is dan hoor je dat van te voren. De Openbare repetitie is dit jaar op 17 september 2018. In de week erop hoor je altijd of je uitgenodigd wordt om mee te spelen. Aspirant leden draaien eerst altijd een productie op proef mee.

ERVARING
Het is altijd prettig wanneer je wat ervaring hebt. Of misschien lessen/workshops gevolgd.  Je weet dan wat er van je verwacht kan worden en je leert dan een aantal basisbegrippen en vaardigheden die bij ons van pas komen. Maar het is beslist geen voorwaarde om bij ons te kunnen spelen.